Женева 2019: Subaru ќе го прикаже Viziv Adrenaline Concept

Корпорацијата Subaru објави дека на 89-тото меѓународно шоу за автомобили во Женева, концептниот автомобил Subaru Viziv Adrenaline Concept ќе го има своето светско деби

Без многу детали за него, од компанијата најавија дека нивниот новитет, односно визија – Viziv Adrenaline Concept ќе биде претставен на прес-конференцијата на 5-ти март, во 10:45 часот, на нивниот штанд. Покрај овој модел со кој се очекува концернот да влезе меѓу компаниите кои во иднина ќе нудат се повеќе електрични возила, Subaru, исто така, ќе ги претстави и досегашните модели со електрична енергија на е-BOXER.

Viziv Adrenaline Concept

Поврзани вести

Back to top button