Јеер низ 77-те години

На YouTube се појави едно интересно видео кое ја покажува еволуцијата на легендарниот Jeep низ неговата историја од 77 години

Спотот, објавен од Donut Media, го покажува првиот теренец Bantam Reconnaissance, кој се појавил во 1940 година, кој минува низ годините и различните модели и стигнува до идниот пикап, кој најверојатно ќе се вика Scrambler. Овој модел не е претставен официјално, но и покрај тоа учествува во видеото.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close