Koenigsegg Regera постави нов рекорд

Забава за крајот на работната недела

Koenigsegg Regera постави нов рекорд за забрзување од 0-400 km/h за 31,49 секунди. Рекордот е поставен на 23 септемрви 2019 година на аеродром во Шведска. Возилото е управувано од возачот на компанијата Сони Персон. Погледнете!

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close