fbpx

На автосалонот Монако 2018 во преден план екологијата и иновациите

Помеѓу 15 и 18 февруари 2018 година, Монте Карло ќе биде домаќин на SIAM 2018, вториот автосалон во Монако, кој повторно ќе помине под покровителство на принцот Алберт Втори

Монако 2018 ќе се фокусира првенствено на прикажување на еколошки и иновативни возила – електрични, хибридни, водородни… и на алтернативни изведби врз база на нафтени горива. Во Монте Карло ќе можете да видите, покрај градски изданија, егзотични и ексклузивни модели, концепти…, како и иновативни случувања и технологии.

Monaco, Monte Carlo

Дебитантната изложба SIAM 2017 оваа година го привлече вниманието на повеќе од 35.000 посетители, над 50 брендови и илјадници новинари и професионалци во автомобилската индустрија, кои ги прикажаа најновите трендови на ова поле.

Поврзани вести

Back to top button