Викенд Тарифа: Новак Ѓоковиќ во интересна реклама за Peugeot e-208

Новак Ѓоковиќ е избран како амбасадор на брендот Peugeot кој ќе ја промовира новата гама електрични возила

Новак Ѓоковиќ е дел од рекламната кампања на Peugeot „Моve to Electric“, а веќе на почетокот на Australian Open српскиот тенисер го носи логото на Peugeot. Самата реклама на францускиот производител го промовира пред се моделот е-208, но и генерално се поголемиот фокус на францускиот производител кон електричните и хибридните возила.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close