fbpx

Новата Mazda3 со премиера на саемот во Лос Анџелес

Mazda објави дека на крајот на ноември, на салонот за автомобили во Лос Анџелес, ќе се одржи светска премиера на новата Mazda

Без да влезе во детали, компанијата коментираше дека новата Mazda 3 ќе биде почеток на цела нова генерација на автомобили, што ќе овозможи уште поголемо задоволство за клиентите. Новитетот исто така ќе се потпира на семејството на SKYACTIV мотори, но се очекува да има неколку подобрувања на истите.

Mazda, исто така, најави дека дизајнот на новата Mazda 3 ќе биде со збогатена интерпретација на KODO филозофијата на брендот, која ја отелотворува суштината на јапонската естетика.

Поврзани вести

Back to top button