Викенд Тарифа: Патување низ Америка со F1 автомобил (Видео)

Во последното видео на Red Bull го става Макс Верштапен на патување низ Америка, од Колорадо до Флорида.

Red Bull обожава да става F1 автомобили на места каде што не би очекувале дека ќе сретнете таков автомобил. До сега Макс Верштапен го видовме со F1 на Алпите и низ улиците на Будимпешта. Овој пат Red Bull го праќа Макс на патување во Америка низ Карпести Планини во Колорадо и по плажите на Мајами.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close