Pirelli направи аудио систем во форма на гума

Pirelli најави дека во соработка со италијанскиот производител на луксузни аудио системи IXOOST, има развиено посебен „аудуио столб“, со дизајн инспириран од светот на автомобилските спортови, особено оној на Formula 1

Аудио системот PIRELLI P ZERO ™ Sound, која се произведува од IXOOST и тоа исклучиво рачно, доаѓа со Bluetooth 4.0 конекција за мобилни уреди, моќен засилувач со дигитален процесор за сигналот (100 вати), 100 mm звучник и 25-милиметарски високотонец.

PIRELLI P ZERO ™ Sound, кој е со дијаметар од 330 милиметри, се нуди во девет различни бои,кои одговараат на гумите кои се употребуваат во спортските натпреварувања.

Pirelli

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close