fbpx

Импресионирачки салон на Aston Martin во Токио

Британската спортска икона, Aston Martin, го отвори својот најголем центар во светот

Комплексот се наоѓа во округот Ајома, во Токио и опфаќа површина од 1.000 квадратни метри, вклучувајќи изложбен центар, како и корпоративен центар.

https://www.youtube.com/watch?v=KNPFZQ2_wUI

Именуван како The House of Aston Martin Aoyama, новиот дом на брендот во Јапонија е создаден така што да бидат демонстрирани сите аспекти од производниот процес и персонализацијата на компанијата. Се наоѓа на три спрата, а она што треба да се спомене е дека центарот на легендарниот бренд е компониран во неколку области, вклучувајќи изложба со експонати, шопинг за додатоци и простор за релаксација.

-Согласно улогата како втор по значајност пазар на луксузни автомобили во светот, Јапонија е од клучно значење за идниот успех на Aston Martin, коментира Енди Палмер, претседател и извршен директор на брендот. –Според анализите на нашето присуство во светската трговија, уверени сме дека The House of Aston Martin Aoyama брзо ќе стане најголем наш продажен пункт во светот.

 

Поврзани вести

Back to top button