fbpx

Софија 2019: Добра понуда на новитети

Софискиот Интер Експо Центар беше местото каде од 12-20 октомври се промовира автомобилската индустрија

Авто салон Софија 2019 е називот под кој 75 марки промовираа на 250 модели во Интер Експо центарот во центарот. Најновите модели, што скапи, што достапни за секого, како и електромобили и хибриди се достапни до 20. овој месец.

Организаторот на Софија Авто Експо се потрудил да обезбеди застапеност на сите брендови, повекето со фабрички штандови и достоен број на светски новитети, некои кои ги видовме и во Франкфурт. Доколку викендов ви е слободен, кратко патување до главниот град на Бугарија, со попатно застанување во Софија Мол, Икеа…(сите по пат кон саемот) вреди  да се направи.

Погледнете ја галеријата

Поврзани вести

Back to top button