Spider-Man со Audi E-tron GT на научниот саем

Audi и Marvel во повторна соработка, овој пат во Spider-Man: Far From Home

Филмот ќе ги прикаже моделите Audi A7, Q8 и e-tron во филмските кина следниот месец. Малку е познато за нивните улоги, но германската компанија ја нагласува нивната вклученост во филмот со објавување на нов краток преглед на една од сцените.

Се работи за научен саем, на кој Питер Паркер и неговиот најдобар пријател Нед, треба да се претстават со својот проект. Дуото влегува на научниот саем со прилично ненаметлив електричен мотор, при што сфаќајќи дека треба да стигнат до нешто многу, многу подобро, Паркер се одлучува да го претстави новиот концептен e-tron GT.

„Sony Studios ни дава идеална можност да се постави офанзива на Audi во спектакуларно опкружување и да ја прилагодиме оваа важна технологија за високо ангажираната публика. Да речеме дека поставувањето на производот игра значајна улога во нашата нова стратегија за бренд, па затоа не е изненадувачки што Audi одлучи да се вклучи во еден од најголемите филмови ова лето“, изјави Свен Шувирт, раководител на Audi дигиталниот бизнис и корисничко искуство.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close