Ова е линкот за следење на вечерашниот настан

Настанот по повод доделувањето на наградите за победниците на годинешното издание на Златно Тркало ќе се одржи вечерва

По завршувањето на гласањето и прогласувањето на победниците, на ред дојде и доделувањето на златните статуетки. Вечерва, на специјален настан, со следење на сите мерки и протоколи, организаторите на Националниот Избор за Најпосакуван Автомобил ќе ги доделат наградите на лауреатите на второто издание на Златно Тркало.

Настанот можете да го следите преку линкот во прилог:

До почетокот остануваат уште неколку часа (почеток 20:00 часот), а водител на настанот е најпопуларниот актер во Македонија, Сашко Коцев.

 

Поврзани вести

Back to top button