fbpx

Викенд тарифа: BMW M со емоционално видео слави 50 години

Оваа година се одбележуваат 50 години од основањето на BMW M, а баварскиот гигант по тој повод објави кратко видео наречено Huddle Speech

Пред 50 години е основан BMW M, а германската марка планира централна прослава по тој повод на 24 мај. Сепак, во меѓувреме ја започна прославата со објавување на емоционално видео од 90 секунди наречено Huddle Speech. Краткиот филм ги спојува на едно место некои од најлегендарните M модели од минатото, па така во видеото се појавуваат М1, М2, актуелните М3 и М4, М8, иконскиот Е64 М3 и М1 000 RR спортскиот мотоцикл, како и некои од најновите M производи, пред се i40 M50 и XM концептот.

Поврзани вести

Back to top button