Викенд тарифа: Кој автомобил на Tesla е најбрз?

Tesla во моментов во својата понуда има четири автомобили - Model S, Model 3, Model X и Model Y, а интересно е да се види кој од сите нив е најбрз

Имаме интересна прилика да ги видиме четирите автомобили – Model S, Model 3, Model X и Model Y – на Tesla во интересна битка како се тркаат меѓусебно, во обид да покажат кој од нив е најбрз. Одговорот ќе можете да го видите во видеото кое е во прилог.

Поврзани вести

Back to top button