Викенд тарифа: Како Lamborghini Huracan Evo доаѓа во живот

Ако некогаш сте сакале да видите како изгледа фабриката на Lamborghini без притоа да морате да ја посетите Сант'Агата Болоњезе за ексклузивна тура, ова е ваша шанса

Овој 48-минутен документарец од WELT ги прикажува деталите од производствениот процес кој стои зад Lamborghini Huracan Evo. Додека Lamborghini е надвор од финансиска достапност за повеќето луѓе, сигурни сме дека секој ќе знае да го цени времето кое е вложено во создавање на еден ваков суперавтомобил.

Документарецот кој ви го носиме во прилог се осврнува на производствениот процес, дизајнот, тркачките успеси на Lamborghini, како и историјата на брендот и е навистина интересен за гледање. Погледнете го видеото во прилог и уживајте.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close