fbpx

Викенд тарифа: McLaren GT и Bentley Continental GT со необичен тест

Необичен слалом тест и несекојдневна споредба на два сосема различни автомобили како што се McLaren GT и Bentley Continental GT

Двата автомобили поседуваат фантастични перформанси, но исто така важат за мошне луксузни возила кои нудат огромен комфор при возеето, поради што производителите обрнуваат особено внимание на сето тоа. Станува збор за McLaren GT и Bentley Continental GT верзијата, а во видеото кое е во прилог можеме да видиме како овие два автомобили би се снашле на слалом тест.

Поврзани вести

Back to top button