Викенд тарифа: Мис Тјунинг календар за 2021

Новата година значи и нов календар со згодни девојки и тјунирани автомобили, па така во прилог ви го носиме Мис Тјунинг календарот за 2021 година

2020 година ја оставаме зад нас и во 2021 влегуваме со големи очекувања и надеж дека ситуацијата со коронавирусот конечно ќе стивне и нашите животи ќе се вратат во нормала. Но, во исчекување на сето тоа, редакцијата на Авто Плус одлучи малку да ги стопли овие врнежливи јануарски денови со Мис Тјунинг календарот за 2021 година.

Секако, главната улога ги имаат згодните и убави девојки, а крај нив (во случај да не забележавте) се наоѓаат и неколку тјунирани автомобили, кои сепак не се во преден план. Мис Тјунинг календарот за 2021 година е изработен од страна на Tuning World Bodensee, а на истиот се наоѓаат Мис Тјунинг девојките од изминатите неколку години.

Се надеваме дека ќе уживате…

Јануари 2021
Мис Тјунинг 2003

Мис Тјунинг 2021

Февруари 2021
Мис Тјунинг 2004

Март 2021
Мис Тјунинг 2005

Мис Тјунинг 2021

Април 2021
Мис Тјунинг 2006

Мај 2021
Мис Тјунинг 2007

Мис Тјунинг 2021

Јуни 2021
Мис Тјунинг 2008

Јули 2021
Мис Тјунинг 2009

Мис Тјунинг 2021

Август 2021
Мис Тјунинг 2010

Септември 2021
Мис Тјунинг 2011

Мис Тјунинг 2021

Октомври 2021
Мис Тјунинг 2012

Ноември 2021
Мис Тјунинг 2013

Мис Тјунинг 2021

Декември 2021
Мис Тјунинг 2014

Поврзани вести

Back to top button