Викенд тарифа: Паралелно паркирање за Гинис

Во Гинисовата книга на рекорди има голем број бизарни и необични рекорди, а меѓу нив се наоѓаат и оние за најпрецизно брзо паралелно паркирање

Во Гинис влегуваат и најпрецизните и најбрзите паралелни паркирања, а неколку такви рекорди се споени во ова интересно видео кое го носи официјалниот YouTube канал на Гинисовата книга на рекорди. Снимката вклучува најпрецизно паркиран камион, па најпрецизно паркирање на автомобил во „рикверц“, најдобро тројно паралелно паркирање на автомобили, паркирање со дрифт, и така натаму… Во секој случај, погледнете ја оваа компилација на бизарни рекорди за Гинис кои се споени во ова видео и уживајте.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close