Викенд тарифа: Porsche 911 Turbo S против GT-R Nismo и Audi R8

Време е за нова Викенд тарифа и нова драг трка, а овој пат во главната улога се Porsche 911 Turbo S, Nissan GT-R Nismo и Audi R8

Во оваа разнолика пресметка, меѓу еден „Јапонец“ и двајца „Германци“ победата ќе ја однесе само еден од нив. Кога станува збор за бројките, иако имаат слична или иста моќност, Porsche 911 Turbo S е мал фаворит. Изненадувачки Audi R8 е најлесниот од трите натпреварувачи, а GT-R Nismo е најтешкиот.

Победникот на крајот можеби е и очекуван, но како ќе заврши целата драг трка, погледнете и самите.

Поврзани вести

Back to top button