Викенд тарифа: Роденденско видео за Boxster 25 исполнето со носталгија

Porsche Boxster го слави својот 25-ти роденден, а за таа цел германскиот производител лансираше специјална серија, заедно со соодветно промотивно видео

Boxster серијата слави 25-годишен јубилеј, а поради тоа Porsche лансираше специјална серија наречена Boxster 25 која се одликува со елементи од оригиналниот концепт претставен во 1993 година на Салонот во Детроит. Но, покрај моделот кој ќе се продава во ограничена количина, Porsche лансираше и специјално промотивно видео за Boxster 25 исполнето со носталгија.

Поврзани вести

Back to top button