fbpx

Викенд тарифа: Седум генерации Porsche 911 Turbo во драг трка

Кој Porsche 911 Turbo е најдобар, ова прашање е речиси невозможно да се одговори со оглед на тоа дека секоја генерација имаше предности и мани

Иако одговорот на тоа кој Porsche 911 Turbo е најдобар е тешко да се даде, но затоа лесно може да се дојде до одговорот околу тоа кој е најбрз. Благодарение на Carwow тимот имаме можност да ја видиме секоја генерација на 911 Turbo како се соочуваат меѓусебе во драг трка.

Поврзани вести

Back to top button