fbpx

Викенд Тарифа: Скок со мотор и падобран од 135 m карпа

Гледајте го видеото каде французинот Том Паже со брзина од 80 км/ч полетува од ресорт во Француски Алпи, за да во лет развие дури 150 км/ч. …

Рампата висока 7 метри е на работ од 135 метарската карпа, каде Том по неколку обиди, полетува и паѓа 170 надолу со падобран.

Поврзани вести

Back to top button