fbpx

Викенд тарифа: Зимски лудории со Bugatti Veyron

Снегот е идеална можност за сите љубители на скијањето да ги покажат своите вештини на патеките. Но, со Bugatti Veyron скијањето оди на сосема друго ниво

Скиите и понатаму се во „игра“, но главната задача ја извршува Bugatti Veyron со моќните 1001 КС. За овие луѓе на зимските радости им нема крај. Останува само да се надеваме дека оној кој е зад управувачот на моќниот Bugatti Veyron ќе биде внимателен со гаста…

Поврзани вести

Back to top button