Викенд тарифа: Volvo со уште една одлична реклама за своите камиони

Volvo пред неколку дена имаше премиера на целата гама камиони, а сега се појави и спектакуларно промотивно видео на скандинавскиот бренд

Четири модели на камиони Volvo: FH, Vp; vp FH16, FM и FMX се главните актери во рекламата и тоа не е ништо необично. Меѓутоа, тие се поставени како коцки со цел да формираат кула висока 15 метри. Како тоа да не е доволно, на покривот на последниот камион стои претседателот на Volvo Trucks Роџер Алм.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close