Внатрешноста на Skoda Vision RS

Само неколку дена откако објавија дека за време на меѓународниот саем во Париз во почетокот на октомври ќе го претстави целосно новиот концепт Vision RS, SKODA ги откри и првите детали за ентериерот на моделот.

Без да навлегуваат во многу детали, од Skoda коментираат дека ентериерот на Vision RS ќе предложи спортски и простран амбиент, со стилски седишта, карбон елементи направени од кристални елементи на фирмата Lasvit.

Инструмент таблата на автомобилот доаѓа со посебна анимација која има позадинско осветлување кое одговара на вградениот мултимедијален систем. За спортската природа на Vision RS, тие сугерираат јаглеродни елементи на предната плоча, централната конзола, панелите на вратите и седиштата.

Поврзани вести

Back to top button