ЗАБАВАНАСЛОВНА

Замислете Alfa Romeo камион

Автомобилите на Alfa Romeo често се сметаат за едни од најубавите, но камион од италијанскиот производител дефинитивно би го разубавил комерцијалниот сегмент

Иако ова не е реалност, корејскиот дизајнер Taekang Lee со својот дизајн направи нешто што ќе ја задоволи нашата имагинација. Lee успеал одлично да го инкорпорира уникатниот дизајн на Alfa Romeo и да направи еден доста добар конкурент на Tesla Semi. Секако кога станува збор за модел на Alfa Romeo црвената боја најдобро прилега.

Клучни зборови

Поврзани вести

Close