fbpx

Златно Тркало 2020 – Гласањето започна

Националниот Избор за Најпосакуван Автомобил за 2020 започна. Во овој избор Вие гласате !

Гласај за твојот избор

Ова е изборот во кој Вие (од Цела Македонија)  гласате за автомобилот кој мислите дека најдобар со категоријата. А на листата се автомобили и СУВ кои официјалните увозници ги номинираат, а се пристигнати на Македонскиот пазар во изминативе 12 месеци, непосредно до денешново гласање.

Авто Плус и останатите организатори (CarClub, RPM i CarbyVik) подготвија тестови, постови, видеа и сториња за да приближат финалистите поблиску до вас, а линковите до секој од нас се наоѓаат под секој финалист на сајтот на www.zlatnotrkalo.mk На вас останува да разгледате, размислите и да го дадете вашиот глас во секоја од 5-те категории. Авто Плус на крајот од гласањето на 10 читатели ќе додели карти за финалниот гала настан на доделување на наградите.

Затоа гласај од денес, 15 до 28 февруари 2020 за Најпосакуван Автомобил во Македонија …

 

 

Поврзани вести

Back to top button