fbpx

Анти кризна мерка: Девојките од Саемите

Не видовме саем, можеби уште долго и нема да се одржи некоја таква манифестација, а згодните девојки кои ги красеа истите - сѐ помалку

Како инспирација за денешната доза на анти кризни мерки на Авто Плус одлучивме да ги искористиме згодните девојки кои се неизоставен дел од автомобилските манифестации ширум светот, иако тие веќе стануваат „ендемски вид“ на манифестациите, но за тоа во некоја друга прилика.

Со оглед на тоа дека годинава не видовме ниту еден саем, поради пандемијата на коронавирусот, а прашање е дали во брзо време и ќе се одржи некој таков, барем кога станува збор за оние пореномираните, ред е да им посветиме малку време на девојките кои со својата убавина ги разубавуваат штандовите на автомобилските производители и често се подеднаква атракција за посетителите како и самите автомобили.

Од Женева, Франкуфрт, Париз, преку Токио, Лос Анџелес, па се до EICMA во Милано…

Уживајте…

Поврзани вести

Back to top button