Анти кризна мерка: Најлуди возачки моменти (Видео)

Во време кога и немаме баш голем избор како да го исполниме нашето време, Youtube се покажува како одлична алатка за „убивање“ на досадата

При потрагата на интересни видеа со цел зајакнување на нашата анти кризна мерка, налетавме на една видео компилација со неколку интересни и луди потези на возачи „уловени“ на камера. Од глупави сообраќајки и „каскадерски“ трикови со мотоцикли, преку луди дрифтања и горење гуми, па се до искршени автомбили без некое тркало на автопат. Во видеово ќе најдете сѐ, на вас ви останува да издвоите 10 минути од вашето време и се надеваме дека ќе ви измами некоја насмевка, но и воодушевување, како што беше случајот и со нас.

Уживајте…

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close