Викенд Тарифа: Бабичка ужива на тркачка патека и 300 km/h

Иако не беше зад управувачот, оваа храбра бабичка покажа дека за вистинска забава годините не се никакво ограничување

Својата баба на тркачката патека ја однесе познатиот „јутјубер“ Миша Чарудин, човекот кој секојдневно е на патеката Нирбургринг, а истата ја познава толку добро што може да ја извози и со затворени очи.

Со цел да ја сподели својата страст кон брзината, но и најпознатата германска тркачка патека, одлучи на Нирбургринг да ја повози и својата 80-годишна баба. За таа прилика го избра суперспортскиот Audi R8, најатрактивниот модел на овој германски производител.

Овој модел на Audi нема проблеми да надмине и 300 километри на час, благодарение на својот V10 атмосферец, а како се снајде оваа бабичка која во својот живот не се возела побрзо од 60 километри на час, погледнете во продолжение.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close