fbpx

Пет години еволуција на Chevrolet Camaro во пет минути

Каналот Cars Evolution на YouTube објавија интересно и информативно видео со помош на што нè запознаваат со историјата на еден од најпознатите иконски американски модели на сите времена- Chevrolet Camaro

Каналот Cars Evolution на YouTube објавија интересно и информативно видео со помош на што нè запознаваат со историјата на еден од најпознатите иконски американски модели на сите времена- Chevrolet Camaro.

Во видео материјалот можете да ја следите историјата на Camaro од неговото воведување на пазарот во 1967 година до најекстремното издание, барем до моментов, Camaro ZL1 1LE 2018 со неговите 650 коњски сили и инспирирани од тркачките автомобили на компанијата, прилагодлива суспензија и аеродинамика со карбонски заден спојлер. Тука се и ексклузивните за модификацијата- Goodyear Eagle F1 Supercar 3R гумите, лесни алуминиумски фелни, сопирачки апарати BREMBO …

Camaro | Chevrolet Camaro
Camaro | Chevrolet Camaro

    Поврзани вести

    Back to top button