Женева 2019: Nissan покажа нов концептуален развој

Со користење на кратко видео, Nissan ја најави светската премиера на целосно нов концептуален развој која ќе се одржи на штандот на меѓународниот саем во Женева следната недела

За жал, од Nissan не споделија никакви детали за новиот концепт, но не се воздржаа, а ада не напоменат дека тој ќе дебитира со ознаката IMQ и дека ќе биде претставник на кросовер автомобилите. Друго што споделија од Nissan за концептот IMQ е тоа што во него ќе ја видиме иднината на високотехнолошкото семејство Nissan Intelligent Mobility и ќе фрлиме поглед во возилото, кое можеби ќе биде паркирано пред нашиот дом во иднината.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close