KIA планира уште верзии на Stinger

KIA планира за да го задржи извонредниот интерес на клиентите за моделот Stinger, кој направи вистински бум на пазарот, со постојано додавање на нови бои, предлози за фелни, помоќни мотори - сосема различни верзии од стандардната изведба

KIA потврди дека остварила неверојатни резултати од продажбата на својот нов модел Stinger. За првиот квартал на годината, во САД се реализирани речиси 4.000 примероци. Според зборовите на луѓето во компанијата, реакцијата на корисниците на автомобили е феноменална.

KIA планира

Во моментов Корејците се обидуваат да соберат максимум многу информации за луѓето кои потенцијално би купиле Stinger. Веќе се прават одредени анализи и анкети, според кои во зависност од интересот, моделот ќе биде надграден со многу нови предлози и додатоци.

Претстои да видиме за какви точно варијанти станува збор и што треба да очекуваме. Не е исклучено да видиме и луксузна верзија на Stinger, со многу повеќе моќ под хаубата и далеку поагресивни линии.

KIA планира

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close