Nissan го пропушти саемот за автомобили во Франкфурт

Nissan го пропушти саемот за автомобили во Франкфурт, иако беше подготвен со премиерата на нивниот иконскиот модел Juke

Јапонците одлучија неговата презентација да ја направат во пет европски метрополи. Европската канцеларија на Nissan реши да се пошегува со настанот на автомобилската индустрија и организираше презентација на Juke во француски локалитет, каде има краток пат по име Франкфорт (збор што звучи исто како Франкфурт). Настанот беше организиран по сите правила – рекламна кампања, голема сцена и покани за многу луѓе.

Nissan Juke

Самата сцена беше поставена среде поле, а премиерата мина под мотото „Нашиот автомобил е толку посебен што заслужува свое шоу“ – Организаторите очекуваа најмалку 150 гости, откако подготвија посебна програма и подароци.

Сепак, севкупно, иако Nissan се обиде да направи нешто поразлично не ги донесе очекуваните резултати. Исто така треба да се напомене дека Nissan не е единствената компанија што го пропушта изложбениот салон во Франкфурт оваа година. Нејзиниот пример го следеа Aston Martin, Cadillac, Chevrolet, Infiniti, Mazda, Citroen, Peugeot, Toyota и Volvo.

Nissan Juke

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close