fbpx

Opel Insignia GSi доаѓа со нови спортски седишта

Со долга традиција во областа на ергономските позиции на телото на возачот, од Opel најавуваат нешто сосема ново кај моделот Insignia GSi

Со долга традиција во областа на ергономските позиции на телото на возачот, од Opel најавуваат нешто сосема ново кај моделот Insignia GSi, кој ќе биде достапен со целосно нови спортски седишта, повторно сертифицирани од AGR. Новите спортски седишта на Opel Insignia GSi доаѓаат со сите познати предности, а идните сопственици на возилото може да се потпрат и на вентилација, греење, функција за масажа и прилагодливи странични потпори.

1 | GSi
2 | GSi

Овие функционалности се комбинирани со високо интегриран подглавник и оформени дупки за појасите, а купувачите ќе можат да изберат и меѓу две луксузни кожни решенија. Спортските седишта за Insignia GSi, кои се целосно развој на центарот на Opel, доаѓаат со функција за зачувување на конфигурацијата, односно со меморирање во повеќе позиции.

 

 

Поврзани вести

Back to top button