fbpx

Renault во партнерство со STAR WARS (TM)

Renault објави дека компанијата потпиша договор за партнерство со STAR WARS (TM)

Од француската марка велат дека и двете компании ја делат страста кон иновациите, а имаат и успешна приказна со космосот, која се преплетува низ генерациите и вековите.

STAR WARS (TM)Renault ќе помогне во промоцијата на следните две нови стории на STAR WARS (TM) – STAR WARS: THE LAST JEDI и SOLO: A STAR WARS STORY, чии премиери се планирани за 13 декември 2017 и 23 мај 2018 година.

– Ние сме задоволни од ова партнерство. STAR WARS (TM) и Renault имаат големо влијание врз нашите емоции, дого ги чинат заедничките моменти со години повозбудливи и поатрактивни,а така очекуваме да биде и во иднина, коментира Ксавиер Мартин, постар заменик претседател на единицата Маркетинг на Renault за Франција. – За брендот Renault, ова е ретка можност да и понудиме оригинално искуство на клиентите, како во нашите продажни центри, така и преку нашите различни комуникациски медиуми. Ова партнерство треба да трае до летото 2018 година. За љубителите на STAR WARS (TM) и Renault, доаѓаат многу изненадувања “.

STAR WARS (TM)

STAR WARS (TM)

 

Поврзани вести

Back to top button