Викенд тарифа: M Town филмот ги крие најдобрите BMW М модели

BMW M ја лансираше најновата M Town реклама во која се појавуваат некои од најдобрите перформансни автомобили на компанијата некогаш направени

Од BMW велат дека M Town е најуспешната дигитална кампања направена за M дивизијата и во овој филм, наречен The Drop, протагонистот вози црвено E30 M3 од BMW M Heritage флотата. Вкупно 18 М модели се наоѓаат во ова видео, вклучително и оние како M2 CS, M4 GTS, M3 GTS, M5 и E46 M3. Филмот ни дава шанса и да фрлиме еден брз поглед за престојниот M3 Touring.

Поврзани вести

Back to top button