Викенд тарифа: Nissan GT-R со 1.400 КС „лета“ на автопат

Моќниот Nissan GT-R достигна брзина од вртоглави 337 километри на час на автопат во Германија, а како изгледа сето тоа погледнете во видеото во прилог

Nissan Skyline доживеа огромен пазарен успех, јапонскиот производител одлично го продаваше насекаде низ светот, а по GT-R R34 пристигна наследникот кој во својот назив повеќе го нема називот Skyline, но својата моќност ја задржа. Од Германија ни пристигнува видео како доказ за сето тоа, каде што може да се забележи како Nissan GT-R со 1.400 КС развива брзина од 337 километри на час на германски „Autobahn“.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close