МАКЕДОНИЈА

Новиот VW Caddy пристигна

Новиот VW Caddy пристигна

Volkswagen Caddy одамна е етаблиран во класата на лесни комерцијални возила, а во своите две последни генерации стана препознатлив и…
Краток тест Peugeot 3008: Сериозно моќен избор

Краток тест Peugeot 3008: Сериозно моќен избор

За прв пат преставен на авто салонот во Париз 2016 година моделот 3008 донесе потполно нов вид свежина во понудата…
Регулаторна ги намалува цените на горивата

Регулаторна ги намалува цените на горивата

Регулаторна комисија во изминатиот период наметна еден тренд на поскапување на цените на горивата поради ситуацијата со нафтата на светскиот…
Isuzu Euro-Tour 2021 во Македонија

Isuzu Euro-Tour 2021 во Македонија

Целиот настан кој се одржа е во рамките на меѓународната турнеја Isuzu Euro-Tour 2021, а Аутомакедонија во соработка со Anadolu…
РКЕ ги одреди цените на горивата, ново поскапување

РКЕ ги одреди цените на горивата, ново поскапување

Малопродажните цени на горивата во Македонија продолжуваат да растат од недела во недела, а Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) со…
Златно Тркало 2021 – Ова се Најпосакуваните автомобили во Македонија!

Златно Тркало 2021 – Ова се Најпосакуваните автомобили во Македонија!

Изборот на Златно Тркало 2021 за Најпосакуван автомобил во Македонија заврши, а со тоа се познати и победниците во сите…
Новиот Toyota Highlander Hybrid пристигна

Новиот Toyota Highlander Hybrid пристигна

Toyota Highlander пристигнува во Европа како новитет, а моделот сега е достапен и на македонскиот пазар. Редакцијата на Авто Плус…
Иако минимално, РКЕ продолжува со поскапувањата на горивата

Иако минимално, РКЕ продолжува со поскапувањата на горивата

Со оглед на се повисоките цени на нафтата на светските пазари, очекувано е да продолжи и трендот на поскапување на…
Инвестицискиот циклус на Макпетрол продолжува

Инвестицискиот циклус на Макпетрол продолжува

Најголемиот дистрибутер на горива во нашата држава, компанијата Макпетрол, во изминатиот период вложи сериозни инвестиции во обнова на своите бензински…
TomTom „уловен“ додека снима во Скопје

TomTom „уловен“ додека снима во Скопје

Холандската компанија TomTom која е најпозната по својата локациска технологија е најпозната по развојот и производство на навигациски системи за…
Back to top button