Викенд тарифа: Топ листа на 10-те најскапи суперавтомобили

Сигурно некогаш сте се запрашале барем на момент кои се најскапите суперавтомобили на светот, а ние ви носиме одговор на таа дилема со Топ 10 листа

Со суми кои надминуваат милиони и милиони евра, на листата се најдоа модели како новиот производ на Aston Martin, моделот Valkyrie, потоа тука е Pagani Huayra Roadster, а не треба ни да се заборави Koenigsegg со својот претставник Jesko. Тука е и Bugatti кој го има епитетот на веројатно најскапиот бренд кога стаунува збор за суперавтомобили со својот Chiron модел.

Остануваат уште неколку модели на суперавтомобили кои ќе ги најдете во видеото, затоа погледнете го и уживајте.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close