fbpx

Авто Плус 262, јуни 2016

Новиот број на Авто Плус 262 донесува. Покрај домашните и странските вести, прочитајте зошто производителите ги лажат клиентите, видете како поминавме со BMW Generation X Roadshow на падините на Бистра или пак што се случуваше на хепенингот на Кореа Ауто Трејд. Низ историјата патуваме со караваните на Опел, но и со класиците претставени на Concorso D’Eleganza Villa D’Este каде и сами бевме присутни. За технологија ви претставуваме што нуди Volvo, а ви презентираме и две рагионални промоции на Ford Edge и Renault Talisman. По улиците на нашето Скопје поминавме неколку дена со Hyundai Elantra, Mini Cooper 5 Door и Mitsubishi Space Star. Потоа следуваат страните каде може да најдете акциона камера за вашиот џеб, да украдете идеа да иновативна машка опрема, како „кралевите“ по 11-ти пат се на европскиот трон, како и препарати и вежби за топење на мастите….

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Поврзани вести

Back to top button