fbpx

Авто Плус 264, септември 2016

Не го пропуштајте го септемврискиот број на Авто Плус 264, број еден ревијата за мажи. Во него ќе прочитате бројни содржини околу светот на автомобилите, мотоциклите, технологијата, модата… На првите страни прочитејте за осигурувањето на возилата при поплави и се околу нив. Ги презентиравме моделите на салонот во Москва и оној кој доаѓа во Париз, а Авто Плус ве води и до Pebble Beach. За вас возевме Opel Astra караван, Suzuki Baleno  и Toyota Auris хибрид. Покрај автомобилските новости читајте го М Магазинот, украдете модна идеа, читајте за Харли и Дејвидсонови, 150-те години од Jack Daniels, загревајте се за новата фитнес сезона, опремете ја кујната како познат шеф и мноду други интересни текстови за животот на секој модерен маж.

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Поврзани вести

Back to top button