fbpx

Авто Плус 265, октомври 2016

Новиот број на Авто Плус 265 донесува. Покрај домашните и странските вести, прочитајте новиот Porsche салон во Скопје како и за изненадувањето што ни го приредија. Возевме „бесни макини“ на патеката во Ваирано кај нашите парнери Quattroruote, а читајте и што се случуваше на салонот во Париз каде и сами бевме присутни. По улиците на нашето Скопје поминавме неколку дена со Kia Sorento и Lexus NX300h. Потоа следуваат ММ страните каде може да ги најдете техно овините, да украдете идеа за иновативна машка опрема, како да препознаете „феик“ часовник, да прочитате ексклузивно интервју со Оливер Стоун за Сноуден, како и неизбежниот фитнес…

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Поврзани вести

Back to top button