fbpx

Авто Плус 269, март 2017

Авто Плус 269Авто Плус 269 од март ја одележува можната продажба на Opel на PSA. Секако направивме анализа и табели на сите новитети кои пристигаат кај нас во 2017. Ги покривме и саемите кои поминаа и ја најавивме Женева. Известивме за Денот на Quattroruote и Автомобилот на Годината во Македонија. На тест имавме Audi Q2, Citroen C3 и Suzuki Baleno hybrid. ММагазин ги донесува Brits и Oscars и сите „бисери“ кои се појавија, а одвоиме малку повеќе простор на најексклузивните клубови и хотели од светот.

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Поврзани вести

Back to top button