fbpx

Авто Плус 272, јуни 2017

Авто Плус 272, јуни 2017.

Авто Плус во јуни донесува интересни теми за индустријата, известува за многуте новини во Македонија. Ќе читате за Џуџаро и Широ Накамура, како и за новините за електричните VW. Ве носиме на Вортерзе како и на тестирањето на BMW 5. На тест имавме Golf 7,5 и новиот Suzuki Swift, а ѕирнавме во акцискиот модел Kia Cee’d.

ММ донесува инфо за многу нови гаџети, раскажува за Тајниот агент кој најдолго имаше „Дозвола за убивање“, ја најавува сезоната на парфеми и очила, како и други интересни содржини.
ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Поврзани вести

Back to top button