fbpx

Авто Плус 276, Ноември 2017

 

И во овој број Авто Плус ве информира за сите новости кај нас и во светот, промоции на Arteon, Koleos и Скопје Круг. Сите новитети кои не очекуваат на МК пазарот до крајот на годината како и неизбежниот Токио Мотор Шоу. Бевме на BMW PHEV, тестиравме: Volvo XC60, Mazda CX5 2018, Peugeot 308 2017. Новиот Honda GoldWing беше мото новитет, а ММагазинот донесува текстови за пури, мода, Мовембер, Секс тема, фитнес..

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

 

 

 

 

Поврзани вести

Back to top button