НАСЛОВНА

Tesla воведе нови ограничувања на станиците за полнење

Tesla воведе нови ограничувања на станиците за полнење

Пристапот до уредите не е дозволен и за возилата на владини организации, соопштува Forbes. Според претставник на Tesla, мрежата Supercharger…
Нов скандал во автомобилската индустрија во Јапонија

Нов скандал во автомобилската индустрија во Јапонија

Причината е тоа што луѓето што ја извршувале конечната инспекција на веќе завршените возила не ги имаат потребните квалификации за…
Volkswagen ги остави конкурентите далеку зад себе

Volkswagen ги остави конкурентите далеку зад себе

Дизел скандалот во 2015 година, кој рака на срце го „фрли во нокдаун“ гигантот е веќе минато. По нешто повеќе…
Троен триумф за Kia на Good Design

Троен триумф за Kia на Good Design

Осум години по ред Kia освојува признанија на конкурсот GOOD DESIGN. Претходните почести беа доделени за студијата Tellure, GT4 Stinger…
Audi А6 догодина ?!

Audi А6 догодина ?!

Филмот нагласува три големи предности на идниот модел: напредна технологија, перформанси и удобност. И новата генерација на Audi A6, како…
Првите претпроизводни единици од BMW X7 подготвени

Првите претпроизводни единици од BMW X7 подготвени

На тој начин се најавува почетокот на одбројувањето до претставувањето на сериската верзија на новиот SUV предводник на брендот, на…
Новиот Hyundai Veloster е подготвен

Новиот Hyundai Veloster е подготвен

Во видеото возилото е камуфлирано со маскирни бои и немаме целосна можност да се запознаеме со промените во надворешноста. Воедно…
VW Group ја продолжува еко- програмата за стари дизел автомобили

VW Group ја продолжува еко- програмата за стари дизел автомобили

Volkswagen Group објави дека компанијата ќе го продолжи времетраењето на еко-програма која му овозможува на секој сопственик на стар дизел…
Newsweek потврди дека Toyota е „најзелен производител“ во светот

Newsweek потврди дека Toyota е „најзелен производител“ во светот

Toyota e рангирана на 16-то место меѓу првите 500 „зелени компании“ во светот и e број 1 во својата категорија.…
Најпродавани марки и модели во Европа во ноември

Најпродавани марки и модели во Европа во ноември

SUV изданијата се најпопуларните изданија и во ноември, а статистиката вели дека нивната побарувачка се зголеми за импресивни 21,6%. или…
Back to top button
Close