fbpx

Авто Плус 270, април 2017

Авто Плус 270 од април ви ја доловува најважната салонска манифестација во светот. Секако ви го пренесуваме и искуството од возењето на KIA SPORTAGE со која ја извозевме релацијата Скопје-Женева-Скопје, а воедно ви пренесуваме како поминаа тестовите на Audi Q5 и освежената Škoda Octavia. ММагазин сега ви носи најсвежи информации од Fashion Weekend Skopje, на кој што бевме покровители, а во интервјуто со Памела Андерсон дознаваме што таа мисли за порното некогаш и сега. На крај за технофилите ги подготвивме новитетите за Samsung S8 и S8+.

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Поврзани вести

Back to top button