fbpx

Авто Плус 273, јули 2017

Авто Плус 273, јули 2017Авто Плус во јули донесува интересни теми за индустријата, Кој го напри првиот кросовер. Известуваме за многуте новини во Македонија. На тест имавме Hyundai Ioniq, Fiat Tipo HB и Peugeot 2008.

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Поврзани вести

Back to top button