ЗАБАВА

Даска за сурфање од Tesla

Даска за сурфање од Tesla

Ќе бидат изготвени вкупно 200 парчиња, секоја со цена од 1.500 долари (1.287 евра). Секој даска ќе треба да биде…
Jaguar I-Pace станува официјален такси модел во Минхен

Jaguar I-Pace станува официјален такси модел во Минхен

Седанот и караванот од Е-класата се најпопуларниот избор на такси компаниите во последниве децении, па и во Минхен. Но, сепак,…
Pirelli направи аудио систем во форма на гума

Pirelli направи аудио систем во форма на гума

Аудио системот PIRELLI P ZERO ™ Sound, која се произведува од IXOOST и тоа исклучиво рачно, доаѓа со Bluetooth 4.0…
Озил со обвиненија против Mercedes-Benz

Озил со обвиненија против Mercedes-Benz

Во отвореното писмо објавено на Istagram, поранешниот број 10 на Бундестимот, фали и обвинува дел од медиумите и спонзорите. Додека…
Subaru е „најмашки” бренд во Русија

Subaru е „најмашки” бренд во Русија

Aнкетата, спроведена од аналитичката агенција „Автостат” обработува најголем процент на сопственици, поодделно по пол за секој бренд. Според анализите излегува…
Зошто фудбалерите седат на седишта за спортски автомобили?

Зошто фудбалерите седат на седишта за спортски автомобили?

Малкумина знаат од кадезапочнува оваа традиција. Уште во раните 90-ти години на минатиот век, сопственикот на Recaro бил назначен за…
Mark Wahlberg стана дилер на Chevrolet во градот Колумбус, Охајо

Mark Wahlberg стана дилер на Chevrolet во градот Колумбус, Охајо

“Постојано барам нови предизвици, ова е мојот неостварен сон. Ги сакам автомобилите и решив да ја искористам шансата да работам…
На 9 август премиера на документарниот филм за Paul Walker

На 9 август премиера на документарниот филм за Paul Walker

Двете компании потврдија уште од поодамна дека работат на овој проект, кој е дел од серијалот „Јас сум …”. Во…
Nissan со кампер за сурфери

Nissan со кампер за сурфери

За основа на новиот Titan Surfcamp послужи Titan XD Midnight Edition, кој практично стана дом на тркала и доби доста…
Рендери кои ќе ви го променат мислењето за возилата на иднината?!

Рендери кои ќе ви го променат мислењето за возилата на иднината?!

За првите два периода можеби можеме да направиме некакви приближни перцепции, но за машините по еден век дури не можеме…
Back to top button
Close